Κέντρο Λήψης Σημάτων

Η PlaNet Security με γνώμονα το τρίπτυχο Τεχνολογία - Εμπειρία - Ανθρώπινο Δυναμικό, δημιούργησε τον κεντρικό της Σταθμό με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου. Εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα προγράμματα λήψης και επεξεργασίας σημάτων, εκμεταλλεύεται άριστα την τεχνολογία αιχμής. Με την ευελιξία που την διακρίνει, προσαρμόζεται άμεσα σε κάθε απαίτηση, προσφέρει στους πελάτες της πλήθος πρωτοποριακών παροχών και ισοσκελίζει τις κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού.

Με πλήρη γνώση και άμεση αντίληψη των αναγκών, οργανώθηκε σε σύγχρονα πρότυπα επενδύοντας τα απαραίτητα κεφάλαια. Δημιουργήθηκε για το παρόν και το μέλλον, αξιοποιώντας τις εμπειρίες του παρελθόντος και κατάφερε να αποτελέσει πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας. Επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας της PlaNet Security αντιμετωπίζει άμεσα κάθε συμβάν, πρωτεύων ή δευτερεύων, και εγγυάται για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πελατών της όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Ο κεντρικός σταθμός της PLANET SECURITY ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στους πελάτες της πρωτοποριακές παροχές που καλύπτουν κάθε απαίτηση όπως:
·   Ασύρματη λήψη σημάτων μέσω κινητής τηλεφωνίας
·   Οπτικό έλεγχο του χώρου (monitoring)
·   Έλεγχο ON-OFF βάσει προκαθορισμένων ωραρίων
·  Εξειδικευμένους ελέγχους θερμοκρασίας - αερίων - υγρασίας κτλ.
·  Παρακολούθηση ανάγκης ιατρικής βοήθειας σε ηλικιωμένους, ασθενείς κλπ.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ την αδιάλειπτη προστασία των πελατών της αφού διαθέτει πλήρες εξοπλισμό ασφαλείας όπως:
·  U.P.S. Και ηλεκτρογεννήτρια που υποστηρίζουν όλα τα ζωτικά μηχανήματα του σταθμού.
·  Ανεξάρτητες μπαταρίες σε όλους τους δέκτες σημάτων και στο τηλεφωνικό κέντρο.
·  Ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε δίκτυο (On - Line) που μπορούν να αντικαταστήσουν άμεσα τον κεντρικό υπολογιστή σε περίπτωση βλάβης.
·  24-ωρη τεχνική υποστήριξη μηχανημάτων και προγραμμάτων.
·   Εκτυπωτές που καταγράφουν διαρκώς όλα τα εισερχόμενα σήματα σε πρωτογενή μορφή.
·   Υπόγειο τηλεφωνικό δίκτυο που πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας, ενώ ο ΟΤΕ έχει χαρακτηρίσει την PlaNet Security "ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΛΑΤΗ" με δυνατότητες άμεσης αντιμετώπισης κάθε προβλήματος.
·   Κτιριακές εγκαταστάσεις με πλήρες σύστημα ασφαλείας, έλεγχο εισόδου (ACCESS CONTROL) και περιμετρική επιτήρηση όλο το 24ωρο.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Υπηρεσίες Λήψης & Διαχείρισης Σημάτων

Συνεργασίες σε όλο τον κόσμο

Διαχρονικά σημαντικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, που βρίσκονται στα κέντρα τεχνολογίας.