Ποιοί είμαστε

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, ενημερώνεται καθημερινά για τις τεχνολογικές εξελίξεις και επαναπροσδιορίζει τακτικά τις παραμέτρους που αφορούν τον κάθε έναν χωριστά, ώστε συλλογικά να εργαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες

Η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΩΝΗΣ Α.Ε. έχει κύριο άξονα δραστηριότητας τις εφαρμογές με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και την υποστήριξη αυτών.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στις ψηφιακές και αναλογικές ηλεκτρονικές συσκευές, διαθέτουμε στην ελληνική αγορά συστήματα ασφαλείας, αποτελούμενα πάντοτε από συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Με αξιόλογα στελέχη και ειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν γνώση και εμπειρία, προτείνουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με εκτενή γνώση σε τεχνικές και τεχνολογίες προτείνουμε συστήματα και συσκευές που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας στις καλύτερες τιμές.

Διαβάστε περισσότερα

IP σύστημα συναγερμού

Meridian 64 Main Board UnitΑλλάζει τα δεδομένα και γεφυρώνει το παρελθόν με το μέλλον η μονάδα meridian 64 της εταιρίας micron. Η τεχνολογία IP σε συνδυασμό με την σταθερή και κινητή τηλεφωνία καθώς και ένα πλήθος παραμέτρων ενεργοποίησης σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης, σηματοδοτούν

την νέα εποχή στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αναβαθμίζοντας σημαντικά τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και τοποθετώντας αυτά σε νέες βάσεις.
Η νέα τεχνολογία που εφάρμοσε η micron, μηδένισε το χρόνο που μεσολαβεί ανάμεσα στα συμβάντα των καλυπτόμενων χώρων και στη λήψη τους από τα Κέντρα λήψης και διαχείρισης, ελαχιστοποίησε το διάστημα του περιοδικού ελέγχου και έκανε ιδιαίτερα άμεση αποτελεσματική και ασφαλή ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των απομακρυσμένων μηχανημάτων.

ip alarm systemΑρκετές εταιρίες κατασκευής λογισμικού διαχείρισης σημάτων είναι ήδη έτοιμες, παραλαμβάνοντας τα σήματα και πολλές προχωρούν ήδη στην συγκεκριμένη αναβάθμιση. Επίσης σύντομα αρκετές εταιρίες που κατασκευάζουν ειδικούς δέκτες (Receivers), θα έχουν διαθέσιμες τις αναβαθμίσεις για τις κάρτες των δεκτών.
Οι τεχνικοί της εταιρίας μας, θα είναι στη διάθεση των συναδέλφων για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 επισκέπτες και κανένα μέλος

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός 2012

Κάντε κλίκ στο παραπάνω link, για να δείτε τον ισολογισμό 2012.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Βασική IP σύστημα συναγερμού

Συνεργασίες σε όλο τον κόσμο

Διαχρονικά σημαντικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, που βρίσκονται στα κέντρα τεχνολογίας.