Micron - Συμβατικά συστήματα

Η εταιρεία Micron κατασκευάζει συστήματα συναγερμού από το 1978.

Scorpion Z4120C, Z6020C, Z8020C & Z1640C

Οι κεντρικές μονάδες της micron είναι τεχνολογίας SMD και χαρακτηρίζονται από την υψηλή αξιοπιστία, την ευκολία στη χρήση από τον πελάτη και τις δυνατότητες που παρέχουν. Σε γενικές γραμμές οι μονάδες είναι 4+1, 6, 8, 16 ζώνες.
Όλες οι μονάδες αποδέχονται για το χειρισμό διαφόρων τύπων από πληκτρολόγια, π.χ. με LED (δύο τύποι), LCD-ICON, ασύρματο τύπο μπρελόκ. Επίσης είναι δυνατός ο χειρισμός και από το τηλέφωνο.
Ο προγραμματισμός είναι πολύ εύκολος, γίνεται από το πληκτρολόγιο, από πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης DL (τοπικά ή από μακριά) και με ολοκληρωμένο κύκλωμα.
Διαθέτουν τρεις εξόδους που μπορούν να προγραμματιστούν για διάφορες λειτουργίες και σε συνδυασμό με οποιεσδήποτε από τις ζώνες ανίχνευσης. Μπορούν να αποδεχθούν ανιχνευτές καπνού και να κάνουν την αποκατάσταση από το πληκτρολόγιο.
Στις μονάδες των 8 και 16 ζωνών μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Διαθέτουν ενσωματωμένο κωδικοποιητή και πρωτόκολλα επικοινωνίας για κεντρικό σταθμό.
Αποδέχονται μέχρι 24 χρήστες, αποστέλλοντας ξεχωριστό κωδικό στο ΚΛΣ. Διαθέτουν μνήμη καταγραφής συμβάντων.
Γενικά υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις σε μικρού και μεσαίου μεγέθους εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας.

 

Downloading software

Το πρόγραμμα διαχείρισης από απόσταση διευκολύνει αφάνταστα τον πελάτη για την επίλυση προβλημάτων και αλλαγής προγραμματισμού σε άλλες απαιτήσεις. Είναι εύκολο και διατίθεται χωρίς χρέωση (Μόνο για εγκαταστάτες).

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Συστήματα Συναγερμού Συμβατικά

Συνεργασίες σε όλο τον κόσμο

Διαχρονικά σημαντικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, που βρίσκονται στα κέντρα τεχνολογίας.