Ποιοί είμαστε

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, ενημερώνεται καθημερινά για τις τεχνολογικές εξελίξεις και επαναπροσδιορίζει τακτικά τις παραμέτρους που αφορούν τον κάθε έναν χωριστά, ώστε συλλογικά να εργαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες

Η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΩΝΗΣ Α.Ε. έχει κύριο άξονα δραστηριότητας τις εφαρμογές με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και την υποστήριξη αυτών.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στις ψηφιακές και αναλογικές ηλεκτρονικές συσκευές, διαθέτουμε στην ελληνική αγορά συστήματα ασφαλείας, αποτελούμενα πάντοτε από συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Με αξιόλογα στελέχη και ειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν γνώση και εμπειρία, προτείνουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με εκτενή γνώση σε τεχνικές και τεχνολογίες προτείνουμε συστήματα και συσκευές που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας στις καλύτερες τιμές.

Διαβάστε περισσότερα

Proxipen II

Τα ηλεκτρονικά συστήματα για τον έλεγχο περιπολίας στη φύλαξη εγκαταστάσεων από το προσωπικό ασφαλείας, αποτελούν μέρος του βασικού τους εξοπλισμού. Η εφαρμογή του συστήματος είναι αναγκαία επειδή είναι ο μόνος εξοπλισμός που μπορεί να οργανώσει

αλλά και να πιστοποιήσει τη φύλαξη. Η καταγραφή της πορείας του φύλακα με τις ημερομηνίες και τις ώρες διέλευσης από τα σημεία αναφοράς, πιστοποιεί τη φύλαξη και αποτελεί αρχείο για άντληση πληροφοριών και συμβάντων. Αυτοί οι σημαντικοί λόγοι επιβάλλουν το σύστημα να είναι αξιόπιστο, χωρίς λανθασμένες εγγραφές και κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση. Η χρήση του συλλέκτη που φέρει μαζί του ο φύλακας πρέπει να είναι απλή, να μην τον απασχολεί και φυσικά να μην κάνει πολύπλοκες ενέργειες αποσπώντας την προσοχή του και προκαλώντας σύγχυση στους υπεύθυνους. Στη σειρά GCS ProxiPen-2, η εταιρεία έχει ενσωματώσει σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως κέλυφος που το καθιστούν ανθεκτικό στις πτώσεις, βελτιωμένη στιβαρή κατασκευή, έλεγχο στην ανάγνωση επαγωγικής προσέγγισης, επαναφορτιζόμενο συσσωρευτή για μείωση του κόστους υποστήριξης, κανένα πλήκτρο ή ακροδέκτη λειτουργίας για αποφυγή αμφισβήτησης ή απόπειρας καταστροφής. Επίσης διατίθεται και ειδικός συλλέκτης αντιεκρηκτικού τύπου για βιομηχανικές εγκαταστάσεις που απαιτούν την ειδική πιστοποίηση. Η εμπειρία των 25 ετών στην κατασκευή αυτού του συστήματος, έχει κάνει το σύστημα ProxiPen-2 πλήρως λειτουργικό, αξιόπιστο και βασικό εξοπλισμό σε πολύ μεγάλες εταιρίες.

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός 2012

Κάντε κλίκ στο παραπάνω link, για να δείτε τον ισολογισμό 2012.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Βασική Proxipen II

Συνεργασίες σε όλο τον κόσμο

Διαχρονικά σημαντικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, που βρίσκονται στα κέντρα τεχνολογίας.