Ποιοί είμαστε

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, ενημερώνεται καθημερινά για τις τεχνολογικές εξελίξεις και επαναπροσδιορίζει τακτικά τις παραμέτρους που αφορούν τον κάθε έναν χωριστά, ώστε συλλογικά να εργαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες

Η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΩΝΗΣ Α.Ε. έχει κύριο άξονα δραστηριότητας τις εφαρμογές με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και την υποστήριξη αυτών.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στις ψηφιακές και αναλογικές ηλεκτρονικές συσκευές, διαθέτουμε στην ελληνική αγορά συστήματα ασφαλείας, αποτελούμενα πάντοτε από συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Με αξιόλογα στελέχη και ειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν γνώση και εμπειρία, προτείνουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με εκτενή γνώση σε τεχνικές και τεχνολογίες προτείνουμε συστήματα και συσκευές που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας στις καλύτερες τιμές.

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα υψηλής ασφάλειας-micron.

Σημαντική είναι η προσπάθεια των κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας, καθώς και των ειδικευμένων τεχνικών που τα τοποθετούν, ώστε να διασφαλίσουν στο

μέγιστο τεχνικά δυνατό, την αποστολή των σημαντικών σημάτων από τους απομακρυσμένους ασφαλιζόμενους  χώρους, σε κάποιο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού (Monitoring Station). Αυτό  επιχειρείται  εφαρμόζοντας διάφορες τεχνολογίες, που μια εξ αυτών είναι μέσα από τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας, με την πρόσθετη τοποθέτηση συσκευής GSM. 

Όλες οι συμβατικές μονάδες της micron υποστηρίζουν αυτή την τεχνική σε πολύ καλό επίπεδο.  Εάν δεν μπορέσουν να επικοινωνήσουν μέσα από την κύρια συμβατική γραμμή τηλεφωνίας που έχει προεπιλεγεί, ακόμη και σε περίπτωση που έχει γίνει φραγή εξερχομένων κλήσεων από τον φορέα, ή διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής,  έχουν τη δυνατότητα  να αποστείλουν τα σήματα μέσα από δεύτερη όδευση  (ενσύρματη τηλεφωνική γραμμή ή  GSM για κινητή τηλεφωνία),
Για τον τρόπο σύνδεσης του GSM, θα πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας.

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 10 επισκέπτες και κανένα μέλος

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός 2012

Κάντε κλίκ στο παραπάνω link, για να δείτε τον ισολογισμό 2012.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Βασική Συστήματα Συναγερμού

Συνεργασίες σε όλο τον κόσμο

Διαχρονικά σημαντικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, που βρίσκονται στα κέντρα τεχνολογίας.