Ποιοί είμαστε

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, ενημερώνεται καθημερινά για τις τεχνολογικές εξελίξεις και επαναπροσδιορίζει τακτικά τις παραμέτρους που αφορούν τον κάθε έναν χωριστά, ώστε συλλογικά να εργαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες

Η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΩΝΗΣ Α.Ε. έχει κύριο άξονα δραστηριότητας τις εφαρμογές με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και την υποστήριξη αυτών.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στις ψηφιακές και αναλογικές ηλεκτρονικές συσκευές, διαθέτουμε στην ελληνική αγορά συστήματα ασφαλείας, αποτελούμενα πάντοτε από συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Με αξιόλογα στελέχη και ειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν γνώση και εμπειρία, προτείνουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με εκτενή γνώση σε τεχνικές και τεχνολογίες προτείνουμε συστήματα και συσκευές που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας στις καλύτερες τιμές.

Διαβάστε περισσότερα

Καταστήματα

Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, προσεκτικά επιλεγμένα λαμβάνοντας υπόψη το αντικείμενο δραστηριότητας του κάθε καταστήματος, τις απαιτήσεις, τον κίνδυνο και άλλες παραμέτρους, προτείνουμε και τοποθετούμε τις συσκευές,

επιτυγχάνοντας το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό προστασίας σε σχέση με το κόστος.

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός 2012

Κάντε κλίκ στο παραπάνω link, για να δείτε τον ισολογισμό 2012.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Demo Category Slideshow Καταστήματα

Συνεργασίες σε όλο τον κόσμο

Διαχρονικά σημαντικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, που βρίσκονται στα κέντρα τεχνολογίας.