Ποιοί είμαστε

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, ενημερώνεται καθημερινά για τις τεχνολογικές εξελίξεις και επαναπροσδιορίζει τακτικά τις παραμέτρους που αφορούν τον κάθε έναν χωριστά, ώστε συλλογικά να εργαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες

Η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΩΝΗΣ Α.Ε. έχει κύριο άξονα δραστηριότητας τις εφαρμογές με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και την υποστήριξη αυτών.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στις ψηφιακές και αναλογικές ηλεκτρονικές συσκευές, διαθέτουμε στην ελληνική αγορά συστήματα ασφαλείας, αποτελούμενα πάντοτε από συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Με αξιόλογα στελέχη και ειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν γνώση και εμπειρία, προτείνουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με εκτενή γνώση σε τεχνικές και τεχνολογίες προτείνουμε συστήματα και συσκευές που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας στις καλύτερες τιμές.

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανίες

Με πολύ σημαντική εμπειρία σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, τα στελέχη μας είναι σε θέση να σας προτείνουν εφαρμογές που να προσφέρουν υψηλή ασφάλεια και λειτουργικότητα σε χώρους παραγωγής, αποθήκευσης, ενέργειας και διοίκησης. Ένας σημαντικός αριθμός εφαρμογών έχει γίνει πραγματικότητα, και έχει αποδώσει μεγάλα οφέλη στις βιομηχανικές μονάδες οπου έχουν τοποθετηθεί.

Επιχειρήσεις

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός από επιχειρήσεις διαθέτουν πλεόν συστήματα ασφαλείας από την εταιρία μας. Η αρχική πρόταση με τη δυνατότητα επέκτασης καλύπτει πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν

Περισσότερα...

Καταστήματα

Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, προσεκτικά επιλεγμένα λαμβάνοντας υπόψη το αντικείμενο δραστηριότητας του κάθε καταστήματος, τις απαιτήσεις, τον κίνδυνο και άλλες παραμέτρους, προτείνουμε και τοποθετούμε τις συσκευές,

Περισσότερα...

Κατοικίες

Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας για κατοικίες, με σύγχρονες συσκευές, που προστατεύουν τις περιουσίες όταν οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν, αλλά και όταν είναι μέσα στο χώρο τους. Τα συστήματα που προτείνουμε, είναι απλά στη χρήση, οικονομικά,  με υψηλές προδιαγραφές στην ασφάλεια.

Περισσότερα...

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός 2012

Κάντε κλίκ στο παραπάνω link, για να δείτε τον ισολογισμό 2012.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Demo Category Slideshow

Συνεργασίες σε όλο τον κόσμο

Διαχρονικά σημαντικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, που βρίσκονται στα κέντρα τεχνολογίας.